Gratis verzending vanaf € 100

Veel gestelde vragen

Bestel je een Sunny? Let op je koopt een natuur product. Pluimen kunnen van kleur en maat afwijken! Ook de steeltjes verschillen van maat waardoor je sommige steeltjes met een drupje lijm moet vast zetten.

Ik wil mijn Sunny ophangen kan  dat?

Ja zeker alle Sunny's worden geleverd met een ophangsysteem.

Verzenden

De Sunny's worden als DIY pakketje verstuurt. Dat betekent dat je thuis de pluimen in het hout moet steken. Helaas is in het geheel verzenden geen optie omdat er te veel stuk is gegaan. Wil je de Sunny toch in zijn geheel hebben? Dan kan je deze ook ophalen.

De pakketjes worden verzonden met PostNL en de kosten hiervoor zijn € 6,95. Vanaf € 100,00 betaal je geen verzendkosten.

Woon je in de buurt? Dan kan je de Sunny ook ophalen. Dan zet ik hem al voor je in elkaar.


Wat zijn de afmetingen van de Sunny's?

Let op de afmetingen kunnen iets afwijken van wat wij aangeven. Dit komt doordat we met een natuurproduct werken en de ene pluim wat langer is als de ander. Dit vinden wij juist zo mooi aan dit product want zo is toch elke Sunny uniek.

S: 60 cm breed en 40 cm hoog

M: 90 cm breed en 60 cm hoog

XL: 120 cm breed en 60 cm hoog

Kan ik ook een Sunny zelf samenstellen?
Dit is zeker mogelijk hiervoor mag je een mailtje sturen naar info@mes-ja.nl. Wij houden ons wel bij onze eigen stijl en werken niet met heftige kleuren je kunt kiezen uit de pluimen die je bij de andere Sunny's ziet.

 

Hoe lang blijven de pluimen goed?

De pluimen worden behandeld met een spray voor droogbloemen. De pluimen gaan zeker jaren mee waardoor je er heel lang plezier van hebt. Hang de Sunny niet volop in de zon en vermijd vocht hierdoor zal de kwaliteit achteruit gaan. De Sunny kan eventueel onder een veranda geplaatst worden maar zal kwa kwaliteit wel minder worden.

 

Het item dat ik wil is uitverkocht.

Stuur even een mailtje naar info@mes-ja.nl en dan kan ik voor je kijken wanneer het item weer op voorraad komt.